سلام.شاید شما در مورد پبام رسان تلگرام اطلاعات زیادی نداشته باشید پس این مطلب را بخوانید با ما همراه باشید…..

لينک کوتاه مطلب : http://kinglearn.ir/?p=171

همه چیز درمورد تلگرام :

تلگرام یک برنامه پیام‌رسان است که تمرکزش را روی سرعت انتقال پیام و امنیت گذاشته است. این برنامه بسیار ساده و استفاده از آن رایگان است.

با تلگرام شما می‌توانید عکس، ویدئو، متن و هر نوع فایلی را ارسال کنید. این برنامه به شما اجازه می‌دهد تا گروه‌هایی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ نفر ایجاد کنید. شما می‌توانید شماره تلفن خود را بنویسید یا افراد را با نام کاربری جست‌وجو کنید. به عبارت دیگر تلگرام ترکیبی از پیام‌ کوتاه و ایمیل است.

اگر به دنبال بالاترین امنیت هستید می‌توانید به تنظیمات برنامه رفته و امنیت را بالا ببرید. شما می‌توانید گفت‌وگوهای خصوصی داشته باشید و قابلیت از بین رفتن خود به خودی در آن را فعال کنید و همچنین برای برنامه خود رمز عبور قرار دهید.

در سایت خود تلگرام نوشته شده است که  تلگرام یک برنامه غیرتجاری است و به کشور خاصی تعلق ندارد و همه می‌توانند از آن استفاده کنند.

تلگرام توسط پاول و نیکلای دوروف دو برادر روس پشتیبانی می‌شود. پاول پشتیبانی مالی و ایدئولوژیک و نیکلای مسوولیت بخش تکنولوژی در تلگرام را بر عهده دارد. نیکلای بر روی پروتکل‌های باز، ایمن و بهینه روی چندین مرکز داده کار می‌کند و در نتیجه تلگرام بسیار سریع و ایمن است. در عین حال که موسسان این برنامه روسی هستند اما مقر اصلی آنان شهر برلین در آلمان است.

این برنامه در حال حاضر به زبان‌های انگلیسی، عربی، آلمانی، اسپانیایی، پرتغالی، ایتالیایی و کره‌ای در دسترس است.

باید بدانید کاربران در کشور ما از پرمصرف‌ترین کاربران شبکه‌های اجتماعی موبایلی و پیام‌رسان هستند و این حجم عظیم کاربران تا قبل از اختلالات وایبر از این شبکه استفاده می‌کردند و حال به تلگرام روی آورده‌اند و مسلماً بخش عمده و قابل توجهی از کاربران این برنامه را به خود اختصاص می‌دهند.(تلگرام بیشترین مصرف را در بین ایرانیان دارد !!)

حال ما میخواهیم آموزش هایی درباره ی تلگرام به شما بدهیم:

1)حذف کامل اکانت تلگرام :برای حذف اکانت تلگرام کافیست به آدرس https://my.telegram.org/deactivate رفته و شماره موبایل خود را ( ۹۸۰۹XXXXXXXXX+ ) وارد کنید و روی Next کلیک کنید . در همین لحظه پیامی به تلگرام شما فرستاده می شود که حاوی یک پسورد است . اکنون کافیست پسوردی را که دریافت کرده اید در قسمت Passwords وارد کرده و روی Sign In کلیک کنید . اکنون در به صفحه ای منتقل می شوید که در آن علت حذف اکانت تلگرام از شما پرسیده می شود . کافیست در بخش ? Why are you leaving عبارت I don’t use Telegram sometimes را وارد کرده و روی گزینه Done کلیک کنید . حالا یک سوال از شما پرسیده می شود که باید گزینه Yes ,delete my account را انتخاب کنید . ( در صورتی که از حذف اکانت خود منصرف شدید گزینه ی دیگری را انتخاب کنید زیرا تمام اطلاعات شما بعد از حذف از بین خواهد رفت ) . اکنون اکانت و سابقه فعالیت شما در تلگرام پاک خواهد شد .

2)آموزش حذف یک مخاطب یا Contact : برای پاک کردن مخاطب مورد نظر ابتدا مخاطب را بلاک کنید . سپس در همان صفحه Blocked users روی مخاطب بلاک شده خود بزنید سپس هنگامی که اطلاعات شخصی مخاطب باز شد روی علامت سه نقطه در بالای سمت راست صفحه ضربه زده و سپس Delete را بزنید تا مخاطب برای همیشه از فرند های شما حذف شود …..

photo_2015-09-02_09-30-27

3)آموزش ساخت پیوند(لینک) دعوت برای گروه: این قسمت فقط برای مدیر ( ادمین ) گروه کاربرد دارد :

۱- در منوی نرم افزار تلگرام ، روی New Group بزنید .

۲- در این مرحله اعضای گروه را انتخاب نموده و در مرحله ی بعد از آن نام و عکس موردنظر را برای گروهتان انتخاب کنید .

۳- اکنون در قسمتی که اطلاعات گروه در آن قرار دارد ( اطلاعاتی همچون نام اعضا ، نام گروه و … ) ، روی سه نقطه گوشه بالا ضربه بزنید و Add member را انتخاب کنید.

۴- اکنون دو راه برای دعوت دوستان به گروه وجود دارد : اضافه کردن کاربران از لیست شماره ها یا اضافه کردن آن ها در گروه توسط لینک دعوت . اکنون روی گزینه Invite to Group via Link بزنید .

photo_2015-09-02_09-30-24photo_2015-09-02_09-48-01

۵- اکنون از طریق گزینه Copy Link یا Share Link می توانید لینک دعوت گروه خود را در سایر گروه ها به اشتراک بگذارید .

همانطور که در ابتدا گفتیم به این قسمت فقط مدیران گروه دسترسی دارند ، پس اگر در گروهی عضو هستید می توانید لینک دعوت آن گروه را از مدیر آن گروه دریافت کنید

6-ممکن است یک نفر را از گروه حذف کرده باشید ولی آن شخص لینک را در اختیار داشته باشد و شخص به گروه برگردد در صورت ایجاد چنین مشکلی باید لینک گروه را revoke کنید برای revoke کردن به قسمتی که برای بدست آوردن لینک میروید مراجعه کنید و گزینه revoke link را انتخاب کنید

3)ذخیره ی پروفایل پیکچرز افراد در تلگرام:شما اگر تاکنون 4بار تصویر پروفایل خود را تغییر داده باشید کاربران دیگر میتوانند عکس های قبلی شما را مشاهده کنند برای جلوگیری از این کار شما هر گاه تصمیم به این کار گرفتید که عکس پروفایل خود را تغییر دهید ابتدا عکس قبلی خود را پاک کنید و سپس عکس جدید را انتخاب کنید . برای پاک کردن عکس فعلی خود به بخش تنظیمات بروید و بر روی علامت دوربین کلیک کنیدو گزینه ی delete photo را انتخاب کنید .

و برای انتخاب تصویر جدید نیز به قسمت تنظیمات دوباره بروید و بر روی دوربین کلیک کنید و تصویر جدید را انتخاب کنید در این صورت دیگر تصاویر قبلی شما برای دیگران قابل رویت نمیباشد.

photo_2015-09-02_09-29-35photo_2015-09-02_09-30-19

4)مخفی کردن حالت انلاین بودن :برای این که حالت آخرین وضعیت آنلاین بودن خود را مخفی کنید کافیست به قسمت Settings و سپس Privacy and Security رفته و روی گزینه Last Seen ضربه زده و سپس گزینه های Everybody ( نمایش آنلاین بودن شما برای همه ) یا My Contacts ( نمایش آنلاین بودن شما برای مخاطبانتان ) یا Nobody ( مخفی کردن وضعیت آنلاین بودن شما از همه ) را انتخاب کنید .

همچنین می توانید از قسمت Never Share With کاربرانی را که می خواهید از وضعیت شما با خبر نشوند را انتخاب کنید . ( یعنی اگر وضعیت آنلاین بودنتان برای همه فعال باشد می توانید از طریق این قسمت وضعیت خود را از دید برخی مخاطبانتان پنهان کنید هرچند که این مورد را چندان توصیه نمی کنم و بهترین گزینه برای مخفی شدن از نظر من همان Nobody است ) .

 

یک نظر

  1. Avatar

    امین

    ۱۱ شهریور, ۱۳۹۴ در ۱۶:۴۸

    ممنون به خاطر مطلب خوبتان

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *